Forside | Opskrifter | Kontakt |
---|
Kogt Krebs 2

24 Danske Flodkrebs
Ingredienser:
5 l vand
3 skærme krondild
1 dl groft salt
1 spsk. sukker
4 sorte peberkorn
Fremgangsmåde
Alle ingredienser koges op til en lage. Lad den koge igennem i 10 minutter før brug.
Afliv krebsene ved at dyppe dem 3-4 ad gangen i en gryde med spilkogende vand. Hold dem i det kogende vand i 1 lille minut, og tag dem op. Når de alle er aflivet, overføres de til en spilkogende lage og koger i denne i 5 minutter, hvorefter der slukkes for gryden, og krebsene får lov til at køle ned i lagen. De skal helst stå og trække på komfuret et par timer, inden de skal spises, det fremmer kun smagen. Servér dem helt traditionelt med dild, citroner, klassisk mayonnaise og hvidt brød. Og brændevin!
Kilde: Gastro.dk